Hersenwerk voor honden

QUALITY TIME EN ONTSPANNING

Bij Hersenwerk verstop je voer in verschillende voorwerpen van verschillende materialen en laat je je hond dit op zijn eigen manier opzoeken. De hond wordt mentaal gestimuleerd en waardoor hij zich prettiger voelt en (meer) ontspannen raakt. Maar Hersenwerk is vooral ook heel leuk om te doen. Het is echt qualitytime met je hond. Hersenwerk is erg inspannend voor je hond, dus 5 tot 10 minuutjes per keer is lang genoeg. En het is genieten om hem/haar daarna heerlijk ontspannen te zien slapen.

OVER MARLOES

Een puberhond, volop aan het ontdekken, die zich wekenlang rustig moest houden vanwege een operatie. Daardoor kwam ik in aanraking met Hersenwerk voor honden. We hadden niet alleen veel plezier in het Hersenwerk, we gingen ook steeds beter samenwerken en door geestelijke inspanning kon ik rust en ontspanning creëren voor mijn hond. Nog steeds doen we met veel plezier dagelijks Hersenwerk omdat je kunt blijven variëren en uitbreiden.

Ik ben gecertificeerd Begeleider Hersenwerk voor honden en specialist Hersenwerk bij revalidatie.

Mayo, eigenaar van Onyx: Echt ideeën waar je wat aan hebt. Zijn al aan de slag met onze Onyx. Hij vindt het heerlijk al dat Snuffelwerk.

KENNISMAKEN MET HERSENWERK (online variant)

In de online privéworkshop “Kennismaken met Hersenwerk” ga je onder mijn 1-op-1 begeleiding aan de slag met Hersenwerk. Zo leer je o.a. hoe je veilig en op een goede manier Hersenwerk kunt aanbieden aan je hond, hoe je Hersenwerkspellen opbouwt en krijg je inspiratie om thuis met Hersenwerk aan de slag te gaan. Maar ook leer je hoe je aan je hond kunt zien welk spel hij wel of niet leuk vindt en hoe Hersenwerk bijdraagt aan een (nog) betere verbinding tussen jou en je hond.

WIL JIJ OOK:
* Een superleuke (vakantie-)activiteit doen met je hond?

* Elke dag qualitytime met je hond?

* Meer verbinding met je hond?

* Een hond die mentaal voldaan is?

Neem dan NU contact op om een workshop te plannen:

T: 06-20802767 / Whatsapp: 06-20074036

NU SLECHTS € 47,00

Brigitte, eigenaar van Cane Corso Kees: Ik heb veel geleerd, waaronder hoe een hersenwerk op te bouwen, uitleg en aanpak bij kennismaking van diverse materialen, veel ideeën voor nieuwe hersenwerkjes etc. Geweldige ervaring, wil het iedereen dan ook aanraden om een workshop bij Marloes te plannen.